Kdo smo

Tiskarna Novo mesto je svojo pot začela leta 1958. Dobrih 60 let kasneje pa je v evropskem merilu priznano in cenjeno podjetje s 135 zaposlenimi, ki se uvršča med vodilne proizvajalce zloženk in navodil v Sloveniji. Trenutno do 95% izdelkov namenjamo farmacevtskim družbam, ki od nas zahtevajo tehnološko dovršenost, brezhibno strojno opremljenost in 100% kakovost.

Strokovni razvoj

Zaposlenim zagotavljamo spodbudno delovno okolje, v katerem skozi strokovni razvoj gradijo in razvijajo svoj poslovni in tudi osebni profil.

Skrb za okolje

V želji po zmanjševanju obremenjevanja okolja smo se odločili, da bomo nadaljevali delo z uporabo sodobnih tehnik in tehnologij, ki v čim manjši meri obremenjujejo okolje.

Vzpostavljen standard ISO

V podjetju imamo vzpostavljen sistem vodenja kakovosti po zahtevah ISO 9001:2015. Najpomembnejši cilj podjetja je zagotavljanje kakovostnih izdelkov za najzahtevnejše kupce ter aktivno uvajanje tehnoloških sprememb, zato uporabljamo opremo in surovine najkakovostnejših proizvajalcev.

Razvijamo partnerske odnose

Spoštujemo etične principe sodelovanja s svojimi naročniki in dobavitelji, zato razvijamo dolgoročne partnerske odnose. Vizija našega podjetja temelji na razvoju in profesionalnem odnosu s kupci in dobavitelji, kar zagotavlja doseganje želenih rezultatov.

Podpiramo aktivnosti

Odgovorno vlagamo in podpiramo aktivnosti naše širše družbe.

60+

let izkušenj

135

zaposlenih

250

milijonov zloženk

270

miljonov navodil